Behandlingar

Behandlingar 2020-01-08T22:39:50+01:00

Känner du trötthet eller stelhet, har du ont i rygg och nacke eller har du ofta huvudvärk? Har du tränat hårt och behöver återhämtning? Välkommen för en tid för dig!

Med rätt behandling kan en massör hjälpa dig att förebygga eller rätta till sådana problem.

Sinaremassage erbjuder svensk klassisk massage, medicinsk massageterapi, traditionell västafrikansk massage och idrotts­massage. Sinaremassage kan även hjälpa dig med rådgivning om träning och ergonomi.

Telefon: 0702 – 88 84 87
E-post: info@sinaremassage.se

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage mjukar upp spända muskler, ökar blod- och lymfcirkulationen och tänjer bindväv så att stelhet i leder minskar. Den verkar också avslappnande och lugnande, och minskar stress, eftersom beröring frigör hormoner som ger lugn och ro. Vid massagen använder jag kräm eller olja beroende på patientens behov. Jag utför massagen i en lugn och avslappnande omgivning så att behandlingen ger avslappning för kropp och själ.

Priser

30 min 400 kr
45 min 500 kr
60 min 600 kr
90 min 800 kr

Boka tid

Västafrikansk massage

Jag är specialist inom Västafrikansk massage, kallad digui digui, som är en uråldrig tradition i västafrikansk kultur. Jag har mer än åtta års erfarenhet av att massera med dessa tekniker. Digui digui-massage är energigivande och passar för den som känner sig väldigt spänd, stressad och irriterad och behöver en behandling för att åter känna sig i form och få en avslappning som håller i sig en till två veckor. Västafrikansk massage kan vara hård eller mjuk beroende på patientens önskemål och behov.

Priser

45 min 550 kr
60 min 700 kr
90 min 900 kr

Boka tid

Idrottsmassage

Om du tränar mycket är det viktigt att ta hand om dig och dina muskler. Den positiva effekten av idrottsmassage bland annat för aktiva inom cykling, löpning och styrketräning har blivit mer och mer uppmärksammad under senare år. Idrottsmassage är ofta mer kraftfull än vanlig massage, och det är viktigt att behandlas av någon med kompetens inom idrottsmassage. Jag utför olika former av idrottsmassage: uppvärmningsmassage, återhämtningsmassage, behandlande massage och rehabiliterande massage. Fokus vid idrottsmassage ligger på djupgående grepp, och jag använder ofta muskeltöjningar och triggerpunktsbehandling i kombination med massagen. Denna typ av massage passar endast för vältränade.

Priser

45 min 500 kr
60 min 600 kr
90 min 800 kr

Boka tid

Medicinsk massageterapi

Medicinsk massageterapi är huvudsakligen inriktad på behandling av specifika problem. Behandlingen består av en kombination av massage, muskeltöjningar och pressur. Problem som kan behandlas är till exempel spänningshuvudvärk, nackspärr, axelproblem, ryggont, knäproblem och tennisarmbåge.

Priser

45 min 600 kr
60 min 700 kr

Boka tid

Företagsmassage

Är du personalansvarig på ett företag? Sinaremassage erbjuder också friskvårdsmassage på företag. Stillasittande kontorsjobb och kassajobb är exempel på yrken som kan belasta rygg, axlar och nacke och ge besvär som värk, stelhet och huvudvärk, och i värsta fall leda till sjukskrivning. Massage kan lösa spänningar i dessa muskler och bra rådgivning om träning, ergonomi och stretchning hjälper ytterligare för att förebygga sjukskrivningar och öka välbefinnandet för personalen. Friskvårdsmassage är därför en god investering för företag. Kontakta mig gärna för mer information och offert.

Telefon: 0702 – 88 84 87
E-post: info@sinaremassage.se

Boka tid